2021-04-18 07:59:37• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Ne kapkodj el semmit, várj a végső döntéssel

Napi horoszkóp április 18-ra a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

A napi horoszkóp szerint lehet, hogy az élet kényszeríti rád a változást, de ami ellen most tiltakozol, hamarosan örömet jelent. Bízz a jó fordulatban, mert már hamarosan beköszönt az életedbe, csak még egy kicsit tarts ki, ha nehéz helyzetben érzed magad.

 

Bika: IV. 20. - V. 20.

A bolygók üzenete szerint ne a párodra haragudj, most miattad alakul ki a feszült helyzet, neked kell kezdeményezni a békülést is. Képtelen vagy mindenkinek a kedvében járni. Nem is kell, csak arra az egyre koncentrálj, akit szeretsz.

 

Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Bár hajlamos vagy arra, hogy légvárakat építgess, a bolygók visszaterelnek a realitások talajára. Ne kapkodj el semmit, várj a végső döntéssel még néhány napot, mert rövidesen új szempontok is előkerülhetnek.

 

Rák: VI. 22. - VII. 22.

Nagyon sok fölösleges izgalom vár az egyébként ok nélkül is aggodalmaskodó Rákra. Nagy terveket szövögetsz, komoly energiát fektetsz olyan dolgokba, melyeknek véghezvitelével még várnod kellene. Hallgass a jó szóra!

 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

A bolygók jelzése szerint most túl naiv vagy, és olyanokat is beavatsz a titkaidba, akik méltatlanok rá, és talán ki is használnak. Ám egy véletlennek köszönhetően lelepleződnek az intrikusok, így helyreáll az igazság.

 

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Jól gondold meg, milyen feladatokat, kötelezettségeket vállalsz magara. A szerencse ugyan tud segíteni, de ha irreális dolgokra vállalkozol, legfeljebb a kudarc mértékét csökkentheted. Legyél mértéktartó!

 

Mérleg: IX. 23. - X. 22.

A szingli Mérleg most olyan kalandba keveredik, amely az első pillanatban szinte kilátástalannak tűnik, de épp ez vonzza. Csak nehogy aztán meg a siker untasson…

 

Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Ma olyan helyzetbe hozhatnak, amelyre nem készültél fel. Most kiderülhet, tudsz-e gyorsan reagálni a változó körülményekre. Próbáld meg elővenni az észérveket, vagy meghallgatni családod véleményét.

 

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Valaki teljesen el van ragadtatva tőled. Persze azt még nem tudja, hogy te nyitott vagy-e egy új kapcsolatra, foglalt vagy-e, vagy egyáltalán, észrevetted-e a közeledését. Adj egy esélyt ennek a kapcsolatnak!

 

Bak: XII. 22. - I. 19.

Ha sikerül visszanyerned optimizmusodat, most már minden sokkal jobban sikerülhet. Igaz, hogy az érthető, ha belefáradtál a küzdelembe, de azért itt az ideje, hogy összeszedd magad.

 

Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Még néhány nap lazítás jót tenne a munkakedvednek. Utána újult erővel vehetnéd fel a harcot vetélytársaiddal. Ha erre nincs esély, akkor legalább ma pihenj minél többet.

 

Halak: II. 19. - III. 20.

Egyik régi álmodat, dédelgetett elképzelésedet könnyen valóra tudnád váltani. Most azonban úgy érzed, hogy a vágyakozás izgalmasabb volt, mint a megvalósulás, ezért nem is nagyon töröd magad. Hagyd, hogy az események megoldódjanak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: